Moederdag cadeau input nodig? Check onze top 10!

Afbeelding voor Moederdag cadeau input nodig? Check onze top 10!

Binnenkort kleurt Nijmegen roze, maar niet alleen voor de Giro D’Italia. Laten we vooral niet dé verwen-je-moeder-dag vergeten. 8 mei is al snel en wil je dit jaar zonnig scoren bij mamslief dan moet je aan de bak. For last minute originele moederdag cadeau input: check onze top 10!

BB-Farmhouse-Loksheuvel

1. Waan je aan de Rivièra
Lok je moeder weg van huis en laat haar een weekendlang midden in de natuur genieten in Bed & Breakfast ‘Farmhouse De Loksheuvel’. Op slechts 4 kilometer afstand van Nijmegen komt moeders hier helemaal tot rust in één van de twee luxueuze gastenverblijven; 100% ingericht in Rivièra Maison stijl. Kies je voor een verblijf in ‘De Deel’, dan zit daar onbeperkt gebruik van de privé sauna, whirlpool én XXL ligbad bij in. Wat wil ze nog meer! Een lekker luxe ontbijt? No problem, ook dat wordt in dit bosrijke get-away Rivièra-waardig geserveerd.


 

Ariane-Inden-parfum

2. Natural beauty
Zelf is ze natuurlijk moeders mooiste en met de natuurlijke cosmetica- en verzorgingsproducten van Ariane Inden verwen je haar op en top. Specials voor moederdag zijn de Soft touch Zuni parfum met een mini flesje cadeau of een oog-arrangement, inclusief gezichtsbehandeling en een beauty experience aan de Beauty Boost Bar.


 

Tassen-Janssen-en-de-Haas

3. Verras met een tas
Kleine tassen, grote tassen, portemonnees en voor de nèt-mama’s luiertassen… Bij Janssen en de Haas komen veel moeders speciaal voor de leren exemplaren van het Amsterdamse merk ‘Stickes & Stones’. Een ideaal cadeau dus! Puilt je moeders tassen-kast inmiddels al uit? Kies dan voor een leren jack van hetzelfde merk of andere mooie betaalbare accessoires, zoals riemen, handgemaakte sieraden en schoenen.


 

Less-is-More-giftcard

4. Pampersessie
De naam van deze Nijmeegse city-spa doet je misschien anders vermoeden, maar bij Less is More hebben ze eindeloos keuze uit heerlijke beauty behandelingen voor je moeders gezicht, handen, voeten, haar & make-up. Je kunt er ook terecht voor een ontspannende massage en verschillende laser- en rimpelbehandelingen. En met de Less is More giftcard kun jij je moeder lekker zelf laten kiezen waar ze wat extra verwen-aandacht aan schenkt.


 

studio-jurk

5. DIY @ Studio Jurk
“Leuke jurk!” ‘Heeft mijn moeder gemaakt…’ Ken je dat van vroeger en denk je ook nog wel eens met heimwee terug aan de mooiste creaties die je moeder uit haar naaimachine toverde? Go back in time en geef haar dit jaar een bijzondere DIY workshop. Na het volgen van Rappe Rok of Jurk in 1 Dag van Studio Jurk heb je een bijzonder én selfmade exemplaar in handen. Leuk om te geven of gezellig samen met je moeder te doen. Extra bonus: je houdt er nog een leuke rok of jurk aan over. Check de website voor meer info en workshop-data.


 

Mezzo-schoenen1

6. Wie de schoen past…
En dat zijn bij Mezzo alleen maar dames én natuurlijk moeders, met een uitgebreide collectie met merken zoals Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretonière, Ugg, Kennel & Schmenger en Pertini. Voor elke moeder wat wils dus. Heb je nu geen idee wat je moeders schoenmaat is, dan kun je hier ook terecht voor tassen, riemen en mooie sjaals. Een modieus moederdagcadeau scoor je hier dus sowieso!


 

Liza-Ferschtman

7. Muzikale traktatie @ De Vereeniging
Laat je moeder betoveren door de sprankelende uitvoering van het meesterlijke Vioolconcert van Felix Mendelssohn, gespeeld door Liza Ferschtmans, violiste én soliste van het Gelders Orkest. Onder leiding van gast-dirigent Christian Vásquez mag je een indrukwekkend programma met klassieke muziek verwachten. En hierbij hoort natuurlijk de classic: sit back and relax! Meer info en tickets vind je hier.


 

Sanadome-Moederdag

8. Relaxtime in Sanadome
Wil je je moeder van top tot teen laten verwennen, dan is het Sanadome ‘the place to be’. Met het speciale Moeder-Dagarrangement wordt ze helemaal in de watten gelegd: de hele dag relaxen in het warme water van het Thermenbad, een badjas, slippers een lekkere lunchsalade of diner. Top het op met een hotelovernachting voor twee dagen ontspanning. En… voor alle moeders ligt er ook nog een goed gevulde goodiebag klaar.


 

Mothersday-Cinemec

9. Teatime at the movies
Goed nieuws als jij en je moeder geen genoeg kunnen krijgen van romcom’s als Valentine’s Day en Pretty Woman. Van dezelfde regisseur is er nu een film die een ode brengt aan alle moeders: Mother’s Day! En hoe leuk is het om die samen te kijken in Nijmeegs nieuwste bioscoopaanwinst: Cinemec. Om er een extra lekker uitje van te maken, begin je de middag met een high-tea, waarna het om 15.45 uur tijd is voor de benen omhoog, verstand op nul en uitbuiken maar. Kijk voor meer info en tickets op de website van Cinemec.


 

Bloemen-Krayenhoff

10. Zeg het met bloemen
Geef jij je moeder toch liever ‘gewoon’ bloemen? Stel dan bij Bloemsierkunst Krayenhoff je eigen verse bloemenbos samen. Wil je extra creatief bezig zijn? Geef haar dan een workshop bloemschikken voor twee. Regelmatig organiseert Bloemsierkunst Krayenhoff verschillende open workshops of met een speciaal thema (pasen, herft of kerst). Je bent dan ongeveer 2 uur bezig en inbegrepen in de prijs zijn de materialen, koffie, thee en iets lekkers. Houd de Facebookpagina in de gaten voor de actuele workshops.

FF-JudithTekst: FF-redacteur Judith Sterkenburg
Beeld: B&B Farmhouse de Loksheuvel, Less is More, Sanadome, Studio Jurk,
Bloemsierkunst Krayenhoff en Judith Sterkenburg