Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2017: last day tips!

Afbeelding voor Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2017: last day tips!

De party isn’t over yet! Ook de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten staat in het teken van Ge-nie-ten met een grote G. De Sint Anna ziet vandaag zwart van de mensen én gladiolen. Maar naast deze kleurrijke intocht gaat het feest op straat ook tot in de late uurtjes door. Check de must-see’s and – do’s van redacteur Nadine en enjoy it to the max!

#1 | Causes @ St. Stevenskerk

De concertenreeksen in de Sint Stevenskerk zijn alom bekend bij de diehard Vierdaagse-vierders. Dat je een paar maanden van te voren een kaartje moet bemachtigen is ook geen verrassing. Maar ben je één van de mensen die mag plaatsnemen in dit historische stukje Nijmegen, waarbij de akoestiek van iedere muzikant ultiem tot zijn recht komt, then your a lucky bastard! Causes, de indiepopband uit Utrecht, laat vanavond alle oren klapperen als perfecte afsluiter van deze té gekke feestweek!
Whats’s on? Concertenreeks Sint Stevenskerk featuring Causes
Where? Sint Stevenskerk, Grote Markt, 20.30-21.30u

#2 | Happen @ Good Food Street

Culinair happen staat hoog in het vaandel bij mij tijdens de Vierdaagse. Ik check alle nieuw foodtrucks en probeer alle hoogstandjes persoonlijk uit. Één van mijn favorieten is I Love Surifood, puur omdat ik dan even terugdroom naar mijn stagetijd in dit geweldige land. De smaken van roti, bami en een good old bara, zijn goddelijk bij de koks van Surifood. Je vindt ze op de Good Food Street aan de Waalkade, naast meer geweldige trucks (Bollyfoods, BBQ Brandtweer, Wat de pot schaft en vele andere). Kun je niet kiezen? Ga voor food-sharing en organiseer je eigen culitour; that’s my plan!
What’s on? Foodtrucks met o.a. I Love Surifood
Where? Good Food Street, Waalkade

#3 | Navaron @ Joris Ivensplein

Navaron, dé rockband uit Nijmegen, gaat ook deze Vierdaagse voor de full experience. Gisteren nog in de Stevenskerk, vandaag een tribute aan MJ, best artist ever als je het mij vraagt! Met veel klassiekers zorgen zij voor mij voor een ultieme afsluiter van een weergaloze, vette feestweek, waar ik wel weer even een jaar op kan teren!
What’s on? Navarone’s tribute to Michael Jackson
Where? Joris Ivensplein, 21.45-23.30u

Tekst Nadine Jansen | Beeld: Judith Sterkenburg