8x Vrijgezellenfeest m/v tips in Nijmegen!

Afbeelding voor 8x Vrijgezellenfeest m/v tips in Nijmegen!

Voordat ze haar geweldige blingbling om de vinger geschoven kreeg, ging FollowFox-redacteur Nadine nog 1x goed los in Nimma met haar all girl squat en hij idem met zijn boys only crew. Wat spookten ze overdag uit voordat ze de nacht in doken? Check onze creatieve vier-nog-1-keer-goed-je-vrijheid lijst en get that party started!

♥ Girls just wanna have fun 

Suppen @ Sup & Surf Nijmegen

Ga je trouwen dan is het evenwicht bewaren in de relatie héél belangrijk. Dé ultieme manier om aanstaande-vrouw-lief daarmee te confronteren is een lesje ‘suppen’, oftewel ‘stand up peddling’. Naast ‘gewoon’ staand peddelen op een surfplank, kun je bij Sup & Surf Nijmegen ook SUP-FIT of SUP-Yoga beoefenen of je kunt aanmeren bij een Windsurf-les. Kortom: de keuze is reuze voor een bachelorette die van water houdt. Let wel: als je niet van blauwbekken houdt is dit uitje seizoensgebonden, in alle andere gevallen kun je het gehele jaar bij Sup & Surf terecht.

Wat? Suppen en Windsurfen
Waar? De Spiegelwaal
Kosten? Tussen 20 en 35 euro p.p.

La Hoop workshop

Voor de perfecte openingsdans moeten de heupen natuurlijk goed getraind zijn. Dé manier om dat te doen is Miss Bachelorette meenemen voor een workshop oldfashioned hoelahoepen! Je core, coördinatie en balans krijgen een dikke workout en jullie hebben plezier voor tien. Aan het einde van de workshop, waarbij Marieke je de tips and tricks leert, beheers je je eigen hoopdance. Op maandagavond en vrijdagochtend geeft Marieke les, daarbuiten staat ze op evenementen en verzorgd ze workshops. Neem contact op voor meer info.

Wat? La Hoop, workshop hoelahoepen
Waar? Danslokaal in het Honigcomplex
Kosten? Neem contact op met Marieke voor meer informatie.

High Tea @ Juliette

Zin in wat minder actie? Plof dan neer in de loungebanken bij Juliette Salon de Thé & Lounge voor een hemelse High Tea. Hier worden jij en je vriendinnen ultiem verwend met loads of zoete en hartige hapjes én thee. Laat je meenemen op een culinaire reis en kun je met de buik vol niet meer door naar de volgende stop? Boek dan een nachtje in het bijbehorende design Hotel Blue.

Wat?High tea (zoete + hartige variant) of Cream Tea (zoete variant)
Waar? Hotel Blue, Oranjesingel
Kosten? 14 – 21 euro

Naaktmodel schilderen

In the mood voor een bacheloretteparty met een sexy randje? Neem dan de girls mee voor een workshop naaktmodel schilderen. Rode wangen, bonzende harten en a lot of fun gegarandeerd! De creativiteit zal het waarschijnlijk winnen van de concentratie, maar toch wordt er tijdens de workshop een poging gedaan om je het schilders- en tekenvak bij te brengen. Eens kijken met welk resultaat jullie naar huis gaan!

Wat? Naaktmodel schilderen
Waar? Check de website voor meer info
Kosten? 40 euro p.p., vanaf 10 personen

♦ Boys wil be Boys ♦

Beer & BBQ workshop @ Black & Blue

Nog meer bier, maar dan in combinatie met de BBQ! Het beste van deze twee werelden combineer je bij Black & Blue. Onder de bezielende leiding van Sjors, Barry én een heuse Biersommelier proeven jullie de lekkerste bieren in combinatie met heerlijke BBQ-gerechten en wordt jullie alles bijgebracht over het low and slow bereiden van je gerechten én grillen op hoge temperaturen.

Wat?Beer & BBQ workshop
Waar? Black & Blue, Hatertseweg
Kosten? 79 euro p.p., vanaf 15 personen, incl. begeleiding, eten en drinken

Beachsporten @ de Beachfabriek

Zand, strand én bier. Dat krijg bij de Beachfabriek het hele jaar door, óók in de winter. Trek de schoenen maar uit voor een potje Beachvolleybal, FootVolley, Beachsoccer of Beachhockey in het verwarmde zand van de Beachfabriek. De ultieme sportieve uitdaging voor jou en je vrienden. Ook in combinatie met een lunch of BBQ te boeken. Check de site voor meer info.

Wat? Beachsporten
Waar? De Beachfabriek Nijmegen
Kosten? 32,50 – 47,50 p.p., vanaf 12 personen

Paintballen en Karten @ ANAC

Is mister bachelor een snelheidsduivel? Ga dan voor een potje paintballen en karten bij de ANAC. Of je kiest voor het karten, paintballen of een combinatie van beide, de adrenaline is gegarandeerd. Zorg dat je de finish haalt, want aan het einde staat een uitgebreid buffet voor je klaar.

Wat? Karten en Paintballen
Waar? ANAC
Kosten? 30 – 40 euro p.p., vanaf 6 personen

∞ Geschikt voor both parties 

Escape Room & -Boot

“Vluchten kan niet meer” straks voor man én vrouw. Wil je voor the big day tóch nog een poging wagen, probeer dan te ontsnappen uit een van de Nijmeegse escape rooms. Op verschillende locaties in de stad kun je uiteenlopende escapes doen. Zo kun je in het centrum kiezen uit vier verschillende uitdagingen en aan de Waalkade vind je de escape-boot, waar je met grotere groepen terecht kan. Ook leuk in combinatie met een borrel of lunch. Check de sites voor meer info.

Wat? Escape room
Waar? Titus Brandsmastraat / Waalkade
Kosten? Vanaf 14 euro p.p.