What’s on – Vierdaagsefeesten Nijmegen donderdag 19 juli 2018!

Afbeelding voor What’s on – Vierdaagsefeesten Nijmegen donderdag 19 juli 2018!

Time flies when you are having 4daagse fun! Heel stiekem komt de eindstreep van een week lang feesten al in zicht. Trek deze donderdag dan ook alles uit de kast om maximaal te genieten. Hoofdredacteur Nienke tipt je haar top 5!

1 | Vakantiegevoel!

Wat: Zorgeloos flaneren over de boulevard? Inclusief de lekkerste streetfood, live muziek, een prachtige uitzicht en heel veel fijne relax plekken. Dat is SMKMRKT @labyrinth! Insiders tip: vergeet niet een pitstop halverwege de boulevard te maken bij Soundtrek: fijne tunes en drinks.
Waar: Labyrinth, Waalkade
Wanneer:14 – 21 juli van 15.00 – 23:59 uur

2 | Virtuele rondreis

Wat: Even die hersencellen tussendoor stimuleren. Educate yourself met Radboud Space Experience! – maak een virtuele rondreis door het heelal in de opgeblazen koepel en ontdek wat zwaartegolven zijn en hoe ze werken.
Waar: Kelkensbos
Wanneer: 14 t/m 19 juli

3 | Kunst in de kerk

Wat: Kunst kijken tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Why not! Galerie Bart heeft de organisatie in handen dus verwacht mooie blikvangers. Kunst luisteren? Scoor dan nog snel tickets voor The Como Mama’s vanavond. Soul en rauwe gospel direct, recht uit het hart, zonder enige opsmuk en met slechts drie instrumenten. Dat gaat gospel kippenvel worden!
Waar: Stevenskerk
Wanneer: 14 – 22 juli van 10.30 – 17.00 uur

4 | Het betere KauwWERK

Wat: Kauw, een A’damse band die live housemuziek maakt, brengt ruim een uur hele fijne tunes naar Nimma.Let maar op: dit wordt een muzikaal feest om je in vast te bijten en nooit meer los te laten.
Waar: Otis Park
Wanneer: van 23:15 uur tot 00:30 uur

5 | Swingen op ’t Eiland!

Wat: Discotheek De Swing was tot eind 2000 my place to be. Sinds 2011 geeft een aantal oud-personeelsleden een jaarlijks Swing Reunion Party in de Lindenberg. En nu voor het eerst op ’t Eiland! GE-NIE-TEN!
Waar: Festival op ‘t eiland
Wanneer: van 21.30 uur tot 00:30 uur
 

Heb veel plezier en Follow the Fox morgen nog voor onze allerfijnste en laatste 4Daagse tips!


Tekst: Nienke Meijs | Beeld:FollowFox