Newsflash: Follow the Fox nu ook in Arnhem!

Afbeelding voor Newsflash: Follow the Fox nu ook in Arnhem!

Wist je dat team FollowFox de afgelopen maanden stiekem heel vaak de Waalbrug over ging om Arnhem af te struinen. Why? Om de leukste hotspots letterlijk in kaart te brengen en een FollowFox-kaart in Arnhem te lanceren. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. De allereerste FollowFox-kaart de 026-editie zag het daglicht!

De brug over!

Stiekem wisten wij het al heel lang, maar nu weten we het zeker. Als je de Waalbrug over gaat dan is Arnhem – na Nimma uiteraard… 😉 – zeker weten the place to be voor een leuk ochtend-, middag-, avond- of weekendavontuur! En vanaf nu kun je deze stad handig ontdekken met een FollowFox plattegrond in de hand. Deze free guide staat, net zoals de 024-versie, propvol toffe food, fashion, design, lifestyle hotspots en is mee te nemen bij 60+ verschillende plekken in & around town.

FollowFox Arnhem?

Waarom Foxen in Arnhem? Omdat FollowFox-uitgever Nienke Meijs heel graag na drie Nijmegen edities een 2estad in kaart wilde brengen. Volgens Nienke is de kaart zo Foxlicious geworden, omdat Arnhem als stad enorm is gegroeid. “Deze stad is booming en de leukste koffietentjes, eetbarretjes en shops schieten als paddenstoelen uit de grond. Gelukkig maar voor mij anders was deze kaart heel saai geworden. Anno nu is het bijna niet bij te houden hoeveel hotspots hun deuren in Arnhem openen en er komen er nog zoveel bij. Mijn favo adresjes? Haha check de kaart! Maar als ik er een paar echt moet opsommen dan drink ik graag koffie bij ‘t Koffiekafeetje, Soundtrek is een fijne lunchplek, Balaboosta is geweldig voor een etentje met vrienden en Het Arnhems Gemaal is een insiders-tip die je gewoon moet weten. Voor mooie huiszaken shop ik graag bij Loft en bij Gewoon bij Neel slaag ik altijd voor kleine presentjes.”

Foxlicious team effort

Met hulp van heel veel lieve en creatieve handjes kreeg Nienke de Arnhem editie voor elkaar. Nienke: “De meiden van StudioBont brachten Arnhem optimaal in kaart, illustrator Marlous Roelofs van Studio Roux maakte de bloedmooie cover, Sarah Bierens hielp mij met het enthousiasmeren van ondernemers en fotograaf Marlous Boning ging op pad om de mooiste plaatjes te schieten.”

What’s next?

Lekker doorknallen want de 4eeditie voor Nijmegen verschijnt dit najaar! En Nienke? Die droomt stiekem al over de volgende stad die ze in kaart wil brengen. Wordt vervolgd dus!

Waar liggen ze?

Bij CASPAR, De Zilte Zeemeermin, Sweet Sugar Hill bakery, ’t Koffiekafeetje, Balaboosta, Goed Proeven, Bomboca, Sound Trek Foodbar, Café Vrijdag, Iveau Burgers & Wijnbar, Knusss, First Eet café, Havenmeester, Poke House, Dudok, Meem eten & drinken, SubUrban Chef, Brasserie Thialf, Bonnie., Sneaky Shoes, LOFT, Fraenck & Friends, Boekhandel Het Colofon, GEWOON bij Neel, De winkel van Meneer Boymans, Hallo. Urban Jungle & Store, Pep oP ReTRo, Coef Men, Lost in Wonderland, COCOMAT, Neighbourhood, Eigen Stijl, Het Arnhems Gemaal, Garage Royal, Sonsbeekmarkt, Petit Spa, Chairs Hairdesign, Het Sportlokaal, Wanderlust Yoga, Yodhi Yoga, Paint, Focus Filmtheater, Musis & Stadstheater Arnhem, Bar Hotel Karel, Burgemeester B&B, Hotel Papendal, Buitenplaats Beekhuizen, Boutique B&B Home8 en meer culturele hotspots in Arnhem en Nimma!