What’s On Vierdaagsefeesten woensdag 17 juli 2019?!

Afbeelding voor What’s On Vierdaagsefeesten woensdag 17 juli 2019?!

We vieren de 50ste Vierdaagsefeesten en hiervoor heeft FollowFox-redacteur Kiki speciaal de hele week vrij genomen. Roze woensdag is haar favoriet: zo’n uitbundig feest en ge-wel-dig hoe alle lopers en stappers meedoen met deze roze dag. Liefde voor iedereen!


#1 | Knippen voor het goede doel


Wat: Je haren laten knippen bij kapper ‘zegt u het maar’, is sowieso al een leuke ervaring, maar nu kan dit dan ook nog eens voor het goede doel. De gehele opbrengst komt namelijk ten goede aan het Marikenhuis. Kapper Theo Knoop en zijn collega’s staan elke dag voor jou klaar om ervoor te zorgen dat je er ‘geknipt’ bij loopt tijdens de vierdaagse.
Waar: Op het terrein van de Smaakmarkt, voor het Marikenhuis.
Wanneer: Elke dag van de vierdaagse, van zaterdag tot zaterdag 11:00 tot… er niemand meer is om te knippen.

#2 | Debbie in het roze

Wat: Het Zusje van Debbie gaat door tot diep in de nacht! Dat is nog niet eerder gebeurd tijdens de Vierdaagsefeesten en het beloofd weer een goed feestje te worden.
Waar: De Lindenberg
Wanneer: Woensdag 17 juli van 23:00 tot 04:00 uur. Shop je tickets hier. 

#3 | Cheer out

Wat: Wat is er eigenlijk beter dan ‘geen plannen hebben en spontaan gaan’? Loop gewoon eens door de stad, en moedig alle (wandel)bikkels aan. Er zijn zoveel verschillende leuke locaties waar (live) muziek gespeeld wordt: het! Het ronddwalen door de stad is op zichzelf al een feestje.
Waar: Door de hele stad. Voor meer roze woensdag specifieke informatie check de Facebookpagina 
Wanneer: Woensdag 17 juli. Lopers komen binnen vanaf een uur of 11:00 tot een uurtje of 16:00.

#4 | Latin vibes

Wat: Zoals jullie wellicht eerder vernomen hebben is redacteur Kiki op de meeste latin feestjes wel te vinden. Zo ook tijdens de Vierdaagsefeesten. Hier is het zelfs nog meer ON, want: live acts en heerlijke cocktails. Don’t miss this! 
Waar: Hennes Latin Stage, Voerweg.
Wanneer: Elke dag heerlijke latin muziek van 14:00 uur tot 01:00 uur.

#5 | Lesbisch lamineren

Wat: Beter dan dit feestje gaat het niet bij de roze woensdag passen. ‘Lesbisch lamineren, voor ieder die liever 160 km wil dansen’. Do we need to say more?! 
Waar: De Kaaij, voor meer info check de Facebookpagina .
Wanneer: Woensdag 17 juli vanaf 17:00 uur.

#6 | Valkhof festival

Wat: Het alternatieve festival van de Vierdaagsefeesten met muziek die je vast en zeker nog niet eerder gehoord had. Tel hierbij op een heerlijke speciaalbier-relax-hoek in de eeuwenoude Barbarossa -ruïne en de altijd verrassende en lachwekkende acts van ‘The Plees to Be’ – waardoor naar het toilet gaan een serieus feestje wordt – en dit is zeker een plek om te gaan kijken.
Waar: Het Valkhofpark
Wanneer: Elke dag van 14:00 tot 01:00 uur.

Dan nog een aantal Vierdaagse locaties en feestjes die je eigenlijk niet mag missen: Radboud reflects (hoe fotografeer je een zwart gat?), lekkere techno deuntjes bij subcultuur en in de categorie relaxte binnenkomer: Daniel Cane of Daniek en Eline op de Ramblas (road to Centraal Station).

Mooie roze woensdag!

Tekst: Kiki Hendriks | Beeld: FollowFox, Unsplash, Zusje van Debbie