Bloggen voor NSFavourites!

Afbeelding voor Bloggen voor NSFavourites!

Wat een compliment en hoe gaaf: ergens in 2017 werd FollowFox gevraagd om samen met andere toffe bloggers uit heel Nederland te gaan bloggen voor nsfavourites. Sindsdien gaat Nienke met fotograaf Marlous op pad om de digi stedengidjes voor Nijmegen en Arnhem te vullen met bucketlist-tips en originele inspiratie om een dag- of weekendavontuur mee te vullen. Nieuwsgierig wat we hebben geproduceerd so far? Check deze link voor nsfavourites Nijmegen en klik hier voor nsfavourites Arnhem.

Over nsfavourites

nsfavourites is een blog met tips voor een dagje uit naar jouw favoriete stad. Geschreven door locals en de leukste bloggers van Nederland. Bloggers vertellen je de insidertips op het gebied van cultuur, food en shopping. Zo ontdek jij de beste adresjes voor je dagje uit in de leukste steden van Nederland. Van Amsterdam en Rotterdam tot Utrecht en Nijmegen & Arnhem!