New new new: foxlicious podcasts met Irada Talks!

Afbeelding voor New new new: foxlicious podcasts met Irada Talks!

Fox Nien schoof onlangs aan bij Irada Talks voor haar allereerste podcast. Beetje babbelen over Nijmegen, FollowFox én hotspots bleek een shot in de roos. Ze is fan! Met trots presenteren we dan ook de Irada Talks x FollowFox podcasts. Elke maand een podcast met onze favo Nimma ondernemers.

FollowFox x Irada Talks

Elke paar weken delen we weer een nieuwe titel met je. Host Irada strijkt c-proof neer bij Nijmeegse ondernemers en vraagt ze het hemd van het (ondernemers)lijf. We trappen af met onze eigen Fox Nien. Topics die de revue passeren? Natuurlijk nieuwe hotspots in town, maar ook hoe Nienke ooit is gestart met FollowFox, waar ze zelf het liefst vertoeft en…wist je dat ze 7 jaar in haar andere favo stad – Sydney – heeft gehuisd? Altijd al willen weten waarom haar platform en kaart de naam FollowFox kregen? Je hoort het allemaal hier.

Wat is een podcast?

Mocht je nog never nooit een podcast hebben geluisterd, dan praten we je even snel bij. Een podcast is een reeks audio-afleveringen die je kunt luisteren wanneer je wilt, bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen, koken of sporten. Inmiddels zijn de meeste podcasts heel handig via Spotify te vinden, maar je kunt ook een podcastplayer (zoals Overcast of PocketCast) downloaden. Android-gebruikers moeten dit sowieso doen, heb je een iPhone dan staat er standaard een podcast-app op je telefoon. Eenmaal die podcast-app gevonden of gedownload, zul je merken dat het aanbod groot is.

Irada Talks FollowFox Specials?

De komende tijd trakteren we je op podcasts met onze favo Nimma ondernemers. Niks leuker dan het verhaal horen van een inspirerende ondernemer, toch? Wie er allemaal plaatsnemen achter de microfoon bij Irada? We tippen alvast de aflevering met onderneemster Marleen van Bairro Alto, Down Town en…, de leukerds van Bar Pasta & Lebowski, de Make My Day family en spicy ramenlover Anke van TokoKoro Ramen. Veel luisterplezier!