Valentijn 2021: spread the love!

Afbeelding voor Valentijn 2021: spread the love!

Of je nu graag je favo +1 verwent, flink uitpakt met liefde voor jezelf of juist Nijmeegse ondernemers een hart onder de riem wil steken: Valentijnsdag 2021 vier je c-proof met je loved one(s)! Redacteur Florie tipt een mooi lijstje vol verrassingen: van mini-liefdesconcertjes, zoete boodschap per post tot romantische high wine dates en een overnight stay in eigen regio. Happy Valentine!

Muziek op bezoek

Bijna iedereen mist het bezoeken van een festival, live concert of bandjes in de kroeg. Doe daarom een nummer op aanvraag cadeau. Mindy van Muziek op bezoek komt bij jou of je Valentijn langs en zingt één of meerdere liedjes die je vooraf kiest. Biertje erbij en het is net alsof je bij een concert staat, toch? Liever niet in real life? Dan is een video boodschap ook mogelijk.

A sweet message

Wie aan Valentijn denkt, denkt aan zoet! En dat dachten veel Nijmeegse ondernemers ook, want er valt voldoende lekkers te scoren voor de zoetekauw.

♥ Via Cheffi’s Pastries verzend je een zoete kaart. De boodschap? Die mag je zelf kiezen. Het past door de brievenbus, dus ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand die niet naast de deur woont. ♥ Zoet, zoeter, zoetst; dat zijn de boxen van The Fuzz en Fresca. De lekkerste blondies en brownies worden bij je thuisbezorgd. Liever borrelen? Ook daarvoor hebben beiden lekkere opties. ♥ Trek in taart? Holy Sweetshas got you covered. Hun hartvormige taarten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn nog heerlijk ook. ♥ Als je niet kan kiezen, is het doosje vol liefde van Moes perfect voor jou. Gevuld met haar klassiekers, in een Valentijns-jasje. ♥ Heb je niks met Valentijn? Kies dan op elk ander moment in februari voor zoetigheid, door je bestelling te plaatsen bij PLEK.

Liefde gaat door de maag

Eten verbindt en liefde gaat zeker door de maag. Of je er nou zelf van geniet of wat lekkers bij ’n ander laat bezorgen, deze ondernemers zorgen ervoor dat je niks tekort komt.

♥ Begin de dag goed met ’n ontbijt op bed van De Arend, compleet met ’n flesje bubbels. ♥ Van ontbijt door naar de brunch of dinerbox van De Meesterproef vol met lekkers uit hun keuken en de omgeving. ♥ Valentijnsdag valt op een zondag, de perfecte borreldag. Bar Socio, Make My Day en ZOET. zorgen samen voor een middagvullend programma met lekkers en een spel. ♥ Alla hjärtans dag (Valentijn in het Zweeds) vier je natuurlijk met Fika. Kies je borrelbox – vlees, vega of gemengd– en aanvallen maar! ♥ Ook wanneer je wilt wijnen zijn er voldoende keuzes. Ga bijvoorbeeld voor een High Wine van Zijdewinde, cava met lekkers van Lebowski of een proeverij van Wijn bij Arentz.

Een romantische uitvlucht

Er tussenuit maar niet te ver weg gaan? Slaap dan een nachtje op een nieuwe plek, maar wel in de buurt.

♥ Bezoek bijvoorbeeld De Wolfsberg. Overdag lekker struinen door de Groesbeekse bossen en ’s avonds geniet je van een diner of high wine op je hotelkamer. Romantischer wordt het niet! ♥ Of blijf nog dichter bij huis en slaap ’n nachtje bij Credible.

 

Hoe ga jij de mensen die je liefhebt verrassen? Fijne Valentijn!

♥♥♥

Tekst: Florie van Hummel | Beeld: Lisanne voor FollowFox, Bar Socio