Telegraaf ontdekt Nijmegen met de FollowFox-kaart in de hand!

Afbeelding voor Telegraaf ontdekt Nijmegen met de FollowFox-kaart in de hand!

Nu local het nieuwe reizen is, weet ook de rest van Nederland ‘ons’ Nijmegen te vinden. Hoe leuk: Telegraaf-verslaggever Sigrid Stamkot kreeg de FollowFox-kaart in de hand gedrukt en ging op pad. En wat vond zij van onze kaart? “Hartstikke handig zo’n kaart met alles bij elkaar!”.

Dat onze stad een parel is weten jij en wij natuurlijk al lang. Maar de stad écht ontdekken gezien de huidige c-situatie is een uitdaging. Click & collect en yummy takeway zijn anno nu je opties. Gelukkig kreeg Telegraaf-verslaggever Sigrid Stamkot een FollowFox-kaart van Kiki van Run & Bike Nijmegen. Wat vond Sigrid van onze stad aan de Waal en welke hotspots heeft ze ontdekt? Lees op www.telegraaf.nl via deze link het gehele artikel ‘Dit zijn de leukste hotspots in Nijmegen’.

Wil jij ook Nijmegen (her-)ontdekken? De nieuwste FollowFox-kaart voor Nijmegen – editie #5 – verscheen medio oktober 2020, inclusief handige QR-codes en toffe Nimma Walkabouts. De kaart met daarop ‘alles bij elkaar’, aldus Telegraaf-verslaggever Sigrid, pak je mee bij zo’n 70 plekken in & around town. Momenteel geven veel ondernemers de kaart mee in hun takeaway bags. Loop je de stad in voor een  click & collect moment of een takeaway koffie? Lees hier waar je de FollowFox-kaart gratis kunt meenemen!


Happy Nimma exploring!
Tekst: team FollowFox | Beeld: FollowFox