Podcast-preview: on- en offline yinnen met Lotte van Koningsveld!

Afbeelding voor Podcast-preview: on- en offline yinnen met Lotte van Koningsveld!

De komende tijd trakteren we je op podcasts: de Irada Talks FollowFox specials mét onze favo Nimma ondernemers. Niks leuker dan het verhaal horen van een inspirerende ondernemer, toch? Volgende in de reeks is Lotte van Koningsveld. Met haar onderneming Hartje Yin & Co krijgt ze heel Nimma én anno nu heel Nederland aan het yinnen!

Wij Foxies leerden deze yogini letterlijk op de mat kennen tijdens een pop-up yogales van de YogaSisters in De Meesterproef. De kracht van yin met zoveel mogelijk mensen delen, dat is Lotte’s doel. Yin yoga, een langzame vorm van yoga, waarin je houdingen een aantal minuten aanhoudt, is iets wat iedereen eens zou moeten proberen. Vanuit Amsterdam, waar ze na een burn-out koos voor een bewuster leven en haar onderneming startte met zelfgemaakte mantra-armbandjes, kwam Lotte met haar gezin naar Nijmegen. Sindsdien biedt ze met haar onderneming yin yogalessen, retreats in binnen- en buitenland en online events aan én huist ze in een geweldige studio in de Kwekerij aan de Fransestraat.

Foto: Mario Ruiz (www.marioruizphotography.com)

Lotte’s insta-feed sluit naadloos aan bij waar we allemaal behoefte aan leken te hebben afgelopen jaar: onthaasten en in contact komen met jezelf. Waar de deuren van de Kwekerij helaas moesten sluiten en we niet meer live konden neerstrijken voor yin yoga, leek Lotte’s ideeënluikje juist open te gaan. Ze ontwikkelde Yin The Pocket – korte yin yoga-sessies op Spotify – en organiseert online yin-lessen en events, waarmee ze ons yogi’s overtuigd dat online yinnen wél kan. Voorlopig weten wij haar online te vinden, ook al kijken we weer enorm uit naar live sessies in haar prachtige studio.

Je beluistert de podcast met Lotte hier. 🎧

Irada Talks FollowFox specials?

Fox Nien schoof nog niet zo lang geleden aan bij Irada Talks voor haar allereerste podcast. Beetje babbelen over Nijmegen, FollowFox én hotspots bleek een schot in de roos. Ze is fan en een samenwerking met Irada is het resultaat. Met trots presenteren we dan ook de Irada Talks x FollowFox podcasts! Elke maand een podcast door host Irada met onze favo Nimma ondernemers. De eerste aflevering met Marleen van Bairro Alto en Down Town gemist? No worries; die luister je hier terug.


Veel luisterplezier!

Tekst: FollowFox | Beeld: Irada Talks, Mario Ruiz