Podcast-preview: moodlicious in gesprek met crea-ondernemer Rianne Bruin!

Afbeelding voor Podcast-preview: moodlicious in gesprek met crea-ondernemer Rianne Bruin!

De komende tijd trakteren we je op podcasts: de Irada Talks FollowFox specials mét onze favo Nimma ondernemers. Deze keer nam MOOD-eigenaresse én Bruinlabel designer Rianne Bruin plaats achter de microfoon. Ze begon ooit in de Nijmeegse koopgoot (Marikenstraat, red.), verhuisde vervolgens naar de sfeervolle Houtstraat en dit is dé plek waar je aanwaait voor de mooiste interieur blikvangers en mode-items. Disclaimer: na het beluisteren van deze podcast kun je opeens in the mood zijn voor ’n moodlicious shopping spree!

Soms zijn er van die zaken waar alles klopt. Van de juiste lichtinval, een lieve lach bij binnenkomst en producten die je allemaal wel mee naar huis wilt nemen. Kom je zo’n spot tegen, houd deze stiekem voor jezelf en koester het. Zo’n plek in Nijmegen –  waarvoor je altijd in the mood bent – is MOOD Conceptstore; inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Tijdloos, minimalistisch en uniek, dat is de inkoopfilosofie van Rianne Bruin, eigenaresse en het brein achter deze hotspot in Nijmegen. Inspiratie haalt Rianne uit haar eigen winkelbeleving op plekken als Scandinavië, Japan en Kaapstad. Jonge labels uit eigen land (Studio Ruig, Elina Rosina & HK Living), maar ook verder dan onze landsgrenzen zoals het mooie servies van Hasami porcelain, scoor je bij MOOD. Ze ademen eigenheid en passen ieder op hun eigen manier bij MOOD. Nieuwsgierig geworden (told ya!)? Op naar de Houtstraat.

Moodlicious workshops

Ken je de items van MOOD’s eigen huismerk Bruinlabel al? In de winkel verkopen ze bijvoorbeeld portemonnees en tassen van dit merk en het leuke is dat je ze ook zelf kunt komen maken. Aan het begin van de workshop kies je jouw eigen leer en beslis je met wat voor item je de deur uit wilt lopen. Daarna leer je van eigenaresse en ontwerpster Rianne precies hoe je van slechts een stukje materiaal een product maakt. Extra fijn: Bruinlabel werkt veel met reststukken stof, dus je zelfgemaakte accessoire zal exclusief zijn én nog duurzaam ook.

Je beluistert de podcast met Rianne hier. 🎧

Irada Talks FollowFox specials?

Fox Nien schoof een tijdje terug aan bij Irada Talks voor haar allereerste podcast. Een beetje babbelen over Nijmegen, FollowFox én hotspots bleek een schot in de roos. Ze is fan en een samenwerking met Irada is het resultaat. Met trots presenteren we dan ook de Irada Talks x FollowFox podcasts! Elke maand een podcast door host Irada met onze favo Nimma ondernemers. De eerste vier afleveringen met Marleen van Bairro Alto/Down TownLotte van Hartje Yin & Co, Ellen van Habbekrats of Laurien van De Houtwerf gemist? No worries: die kun je terugluisteren via bovenstaande linkjes.


Veel luisterplezier!

Tekst & beeld: team FollowFox