Bairro Alto

Afbeelding voor Bairro Alto

Er zijn van die plekken waar je zo graag vertoeft, dat je ze stiekem niet wil delen met anderen. Koffiebarretje Bairro Alto is zo’n geweldige hotspot. Al ruim vier jaar is dit dé plek voor goede koffie of een lekkere lunch.

Het historische pand waar Bairro in huist, is een eyecatcher inclusief murals van onze favo illustrator Marlous Roelofs van Studio Roux. Tegenwoordig moet je een beetje mazzel hebben om direct een tafeltje te bemachtigen, maar als je eenmaal zit wil je niet meer weg. De koffie is hier heerlijk, de broodjes met liefde gemaakt en de salades zijn vers en goed gevuld. En dankzij de open keuken kun je het hardwerkende team samen met eigenaresse Marleen de Kort constant in actie zien. Met mooi weer is het knusse terrasje voor de deur een top plek of bestel binnen je eigen picknickmand samen en strijk in het parkje tegenover neer.

Bairro Alto en Down Town hebben nu ook een eigen koffielabel: Districkt en dit vinden wij coffeelovers echt te gek. Bestel er ook nog je favo taartje to-go bij uit de vitrine en het thuisfeest x Bairro is compleet!

Bairro Alto
Kannenmarkt 6
bairroalto.nl

ma- zo 9:00- 17:30