BISTRO FLORES

Afbeelding voor BISTRO FLORES

Puur. Persoonlijk. Sfeervol. Met een voorliefde voor de Europese keuken. Dat is Bistro Flores. Het liefst koken ze hier van kop tot staart en van het bot tot op het bord. En gelukkig: planten spelen hier steeds meer de hoofdrol.

Bij Flores hebben ze een zwak voor kleine (wijn)producenten die werken met pure producten en zuivere wijn maken. De longlist met ongeveer 90 verschillende (open) wijnen – veel uit Europa – is dan ook indrukwekkend. Nog indrukwekkender? Het team weet vaak feilloos jouw wijnmatch te vinden. Wijnsnob? 😉 Duik dan zeker even die geklimatiseerde wijnkamer in.

Tafelen bij Flores betekent eten à la carte. Je kiest tussen het Flores- of het plantmenu (4/7 gangen). Plantmenu? Jazeker! Team Flores heeft de laatste jaren een deepdive gedaan in de wereld van plantaardig eten en vertaalt dit inmiddels smaakvol en eigenzinnig door naar jouw bord. Zelf klinken we graag in de sfeervolle patio en wist je dat je van dinsdag t/m donderdag naast het vaste menu ook losse gerechten kunt bestellen?

Nog steeds is spontaan binnenlopen in onze ogen een aanrader, wachten bij Flores is een feestje. Op het terras voor of hangend bij de keukenbar is het goed toeven onder het genot van oesters, plantaardige snacks en een lekker glas wijn. Santé!

Bistro Flores
Kelfkensbos 43, Nijmegen
bistroflores.nl

€€€ = niet nadenken