Bistro Flores

Afbeelding voor Bistro Flores

Puur. Persoonlijk. Sfeervol. Met een voorliefde voor de Europese keuken. Dat is Bistro Flores. Het liefst koken ze hier van kop tot staart en van het bot tot op het bord. En gelukkig: ze zijn ook verzot op verse vissen en zeedieren. Flores heeft geen vast menu, want de gerechten zijn geïnspireerd door de seizoenen. Op = ook echt op. Op het muur(krijt)menu streept het Flores-team dan ook gedurende de avond de gerechten weg die op zijn. Zo blijf je nauwlettend op de hoogte van wat er in huis is aan verse producten.

Bij Flores hebben ze een zwak voor kleine (wijn)producenten die werken met pure producten en zuivere wijn maken. De longlist met ongeveer 90 verschillende (open) wijnen – veel uit Europa – is dan ook indrukwekkend. Nog indrukwekkender? Het team weet feilloos samen met jou een wijnmatch te vinden.

Sinds maart 2016 is de sfeervolle patio overdekt met een schuifdak en kan er hier een gedeelte van de zitplaatsen worden gereserveerd. Naast een geklimatiseerde wijnkamer en een nieuwe lik verf op de muur serveren ze ook snacks in Flores stijl. Nog steeds is spontaan binnenlopen een aanrader, wachten bij Flores is een feestje. Bij de open haard of keukenbar is het goed toeven onder het genot van oesters, ibericoham of antipasto en een lekker glas wijn. Santé!

Bistro Flores
Kelkensbos 43 
bistroflores.nl

di-za 17:30 tot laat | maandag & zondag gesloten