BISTROBAR BERLIN

Afbeelding voor BISTROBAR BERLIN

Meer durf, meer smaak, minder ingrediënten. Dat is de missie van Bistrobar Berlin. Hier wordt geen gelei van geveinsde opsmuk op een bedje van quasi-achteloze etiquette gepresenteerd. De bistrobarkaart daagt culinaire fans en ruimdenkende eters uit om samen te genieten.

Een snelle hap, of blíjven prikken tot de keuken sluit? Bij Berlin kun je jouw diner naar eigen smaak en aantal gangen invullen. Alle gerechten worden in het formaat van een tussengerecht geserveerd. Verbinden is het sleutelwoord bij Berlin. Mensen verbinden met elkaar, de omgeving, een smaakvolle dis en gedurfde combinaties.

Niemand minder dan sterrenchef Ron Blaauw, het mastermind achter de populaire Amsterdamse Gastrobar, heeft dan ook zijn naam als huisadviseur aan dit grootstedelijke concept verbonden. Maar voor een tafeltje hoef je geen kilometers te vreten over de Duitse Autobahn. Vergeet de ticket voor de U-Bahn: Bistrobar Berlin vind je aan de Daalseweg in het hart van Nijmegen-Oost, de meest borrelende, bewegende en eigenwijze wijk van de stad, op een steenworp van de singels.

Kortom: Berlin is een stukje Berlijn aan de Waal. Ben jij een Berliner?

Bistrobar Berlin
Daalseweg 15-17, Nijmegen
bistrobarberlin.nl

€€€ = niet nadenken, maar gaan!