BOB & BILL STORE 103

Afbeelding voor BOB & BILL STORE 103

In onze favo Nimma-straat de Lange Hezelstraat (niet te snel omhoog lopen, Bob en Bill zit al aan het begin van de straat!) kun je heerlijk shoppen bij Bob & Bill. En dat is een feestje kunnen we je vertellen. Niet alleen de buitenkant van beide zaken (je leest het goed, je kunt nu ook bij de overburen van de oude slagerij terecht) is een plaatje, in elk hoekje én gaatje word je verrast door toffe spulletjes. Wat dacht je van ‘dirty hippie’ zeep, free the nipples sokken of ansichtkaarten die je het allerliefst naar jezelf wil versturen. Anno 2024 heeft de store een mega toffe upgrade gehad: pas je items in de luipaard print fitting room, spot nog meer leuke printjes in het interieur en ontdek de geheime treasure room.

Sophie & Michou, de alterego’s van Bob & Bill, helpen je persoonlijk bij het (uit)zoeken naar de mooiste kleding, sieraden, droogbloemen en interieur items. Ze begonnen hun winkel in 2014 in Rotterdam en richten zich op opkomende ontwerpers.

Met legen handen naar buiten gaan, is haast on-mo-ge-lijk. Toch spijt dat die portemonnee dicht is gebleven? Niet getreurd. Online shop je alles én nog meer hebbedingen.

Bob & Bill
Lange Hezelstraat 103, Nijmegen 
bobbillstore.com