Bodhi Yogashala

Afbeelding voor Bodhi Yogashala

Na ruim twee jaar yogales te geven in de kelder van Make My Day, werd het tijd. Lisanne opende haar eigen studio (inclusief kleine naamsverandering: ‘Met Lisanne’ becomes Bodhi Yogashala) en laat de Bloemerstraat nog meer bloeien! Met twee zalen, meerdere docenten, een ‘huiskamer’ en behandelkamers voor o.a. massages wordt dit ontspannings-heaven!  Naast reguliere yogalessen in haar yogastudio hartje centrum, geeft Lisanne ook SUP-yoga op de Waal, bijzondere workshops in de buitenlucht (bijvoorbeeld yoga & hardlopen) en last but not least inspirerende yogaretreats.

Bij Bodhi Yogashala in het centrum van Nijmegen kun je terecht voor verschillende yogastijlen. Ben je op zoek naar een actieve en dynamische yogavorm kies dan voor Vinyasa yoga (Basic Flow & Strong Flow). Volg je graag een dynamische les, maar wel eentje die is gericht op een vaste serie staande en zittende houdingen dan is Ashtanga yoga een match. Liever ontspannen met een meditatieve focus? Dan is Yin yoga wellicht iets voor jou. Tenslotte geeft Lisanne ook nog Yin-Yang: een combinatie van beide yogastijlen is, waarbij flow wordt afgewisseld met ontspanning.

Alle yogalessen duren 75 minuten en zijn geschikt voor iedereen. Door het klein houden van groepen (maximaal 13 personen), is het voor Lisanne mogelijk om elke leerling goede begeleiding en persoonlijke aandacht te geven. De lessen worden zo gegeven dat iedereen op zijn eigen niveau voldoening en uitdaging in de yogahoudingen kan vinden. Hierdoor kun je op elk gewenst moment gedurende het lesjaar instromen. De meerwaarde van yoga? Door het regelmatig beoefenen van yoga voel je je energieker en beter in balans.

En… er is meer! Naast wekelijkse yogalessen kun je bij Bodhi Yogashala ook terecht voor privéles, massages én organiseert Lisanne persoonlijke en kleinschalige yoga-vakanties in het buitenland. Hoe verleidelijk om je een week lang te mogen onderdompelen in yoga, meditatie, rust & ruimte én ontspanning?

Yoga-met-Lisanne-Nijmegen-studio

Met-Lisanne-supyoga-Nijmegen

Bodhi Yogashala
Bloemerstraat 71
Tel
 +31 (0)6 12903889
metlisanne.nl
dagelijks 6.00-22.00