BOUTIQUE HOTEL ROZENHOF

Afbeelding voor BOUTIQUE HOTEL ROZENHOF

Local is the new global! Net buiten Nijmegen tippen we voor een ongedwongen staycation in eigen land Boutique Hotel Rozenhof. Deze plek is top als je wilt opladen dichtbij huis met familie, vrienden of je lief, maar ook een plek om het leven te vieren; in goede of slechte tijden.

Eigenaars Daniëlle en Anne ontvingen in 2023 de sleutel van hun hotel en restaurant ineen en sindsdien zijn ze busy bees om het pand een dikke upgrade te geven. Het resultaat mag er zijn. Of je nu net hebt gewandeld in de bossen aan de overkant of hier heerlijk hebt geslapen, hier is het fijn. Wat kun je verwachten? Comfortabele kamers (let op: nog in transitie) en in Restaurant Bistro van Loon serveert het attente team goed, no-nonsense eten in een fris en modern interieur. Spontaan binnenlopen vinden ze heel gezellig en kan dagelijks – behalve op maandag – vanaf 10 uur.

Ultiem weekendgevoel? Eerst lekker wandelen in de omgeving (tip: bos & heideroute Heumensoord van 6 km) en daarna schuif je aan voor een welverdiende brunch.

Boutique Hotel Rozenhof
Nijmeegsebaan 114, Heilig Landstichting
rozenhof.nl