Café Wunderkammer

Afbeelding voor Café Wunderkammer

Een ‘wunderkammer’ wordt ook wel een rariteitenkabinet genoemd: een bewaarplaats voor curiositeiten. Gelukkig wisten Maarten & Judith, de trotse eigenaars van new kid in town Café Wunderkammer, de rariteiten met name in vloeibare vorm te gieten. Zo staan er meer dan 100 bieren op de kaart van over de hele wereld, wijn uit Groesbeek, rum uit Barbados en ook verse thee, slow coffee enzovoorts!

Al dat uitdagende (en nog niet eerder ontdekte) vocht vraagt natuurlijk vroeg of laat om een matching bite. Gelukkig snapt dit horeca-duo dat als geen ander. Van 11 in de ochtend tot drie (!) in de nacht snack je van verslavende planken of kleine (lunch)gerechten en dit alles in een stoere omgeving met veel fijne zitplekken. Jaja dit is een nieuwe aanwinst waar tevens the boys in town blij van worden. We like!

P.S.: Wunderkammer is groots op én naast de kaart. Hier zit je niet op elkaars lip en achterin het café is er genoeg plek om eventueel je eigen feestje, borrel, vergadering of filmvertoning te organiseren!

Wunderkammer-Nijmegen

Wunderkammer-voorgevel-Nijmegen

Café Wunderkammer 
Houtstraat 47
+31 (0)24 8450361
www.cafewunderkammer.nl
di-za 11-03 | zo 11-01