COEF CONCEPT STORE

Afbeelding voor COEF CONCEPT STORE

Ruim zes jaar geleden streek Coef neer in het centrum van Nijmegen en sindsdien weet menig sneaker- en hairlover (M/V/X) deze conceptstore te vinden. Hier ga je naar toe om nieuwe sneakers en trendy schoenen te scoren, maar ook voor mooie spullen om zelf te dragen of cadeau te geven. Op een overzichtelijke wijze zijn de sneakers, fashion shoes van merken als Nike, Adidas, Filling Pieces en Veja uitgestald in een spraakmakend interieur. Daarnaast vind je er ook lifestyle artikelen zoals sokken, tassen, sieraden van Golia en horloges van G-Shock.

Lukt het je om je ogen van af die blikvangers los te weken, loop dan zeker even door naar achteren. Bij Coef kun je jezelf namelijk letterlijk van top tot teen laten stylen. Vooruitstrevende topkappers creëren op de beat van de muziek elke dag weer verrassende trendy coupes die jouw persoonlijkheid onderstrepen. Handig: online kun je een afspraak maken en bekijken welke haarstylisten er werkzaam zijn. Coef is zeven dagen per week geopend, uniek dus in Nijmegen om ook op zondag naar de kapper te gaan!

Meer Coef? Loop letterlijk een blokje om voor Coef Lifestyle For Men. Een lifestyle store gevuld met alle ingrediënten waar sowieso mannen heel erg blij van worden.

Coef Concept Store
Van Welderenstraat 76-80
coef.nl