ColourfulMi kinderyoga

Afbeelding voor ColourfulMi kinderyoga

Ook de allerkleinste yogi’s kunnen in Nijmegen terecht. Waar? Bij ColourfulMi kinderyoga! Waarom kinderyoga? Omdat niet elk kind kan alle prikkels van buitenaf even goed of evenwichtig verwerken. Door middel van speelse yoga-houdingen krijg jouw kind op jonge leeftijd handvatten aangereikt om bewust te ontspannen en concentreren.

Kinderyoga wordt gegeven in groepslessen, maar er is volop aandacht voor elk individueel kind. Het gaat in de les niet om techniek of prestatie. Het gaat om PLEZIER en om spelenderwijs tot resultaat te komen. Dit doet kinderyoga-docent Milia door middel van yoga-houdingen, meditatie, spel, massage en iets creatief.

Milia is basisschoolleerkracht én teven gecertificeerd kinderyoga-docent (afgerond in 2009 bij de Jip & Jan Academie van Helen Purperhart). Ze combineert al jaren haar werk in het basisonderwijs met haar liefde voor (kinder)yoga. Haar lessen zijn bij de kleinste yogi’s zo populair, omdat ze op een speelse én professionele manier les geeft.

Nieuwsgierig geworden? Milia geeft les op verschillende locaties in Nijmegen o.a. bij yogastudio Susumna. Een 1e les is altijd gratis. Zie haar facebookpagina voor meer (les)informatie.

ColourfulMi-Kinderyoga

ColourfulMi-Milia-en-kids

ColourfulMi Kinderyoga+ 
Newtonstraat 54
Tel +31 (0)6 51 71 44 65
Lestijden en meer info klik hier!