DE MEESTERPROEF

Afbeelding voor DE MEESTERPROEF

Zo jammer! De Meesterproef heeft voor nu haar deuren gesloten. Maar niet getreurd, in de toekomst zal er iets moois voor in de plaats komen… Stay tuned!

Net buiten het stadscentrum ligt aan de Waal het Honigcomplex. Wil je bijzonder lunchen of dineren pak de fiets of neem de benenwagen. Het is een mooi klein stukkie via de Lange Hezelstraat en rivier de Waal, om uiteindelijk meesterlijk te eten bij De Meesterproef.

In het ruime pand, ontworpen door de Nijmeegse architect Oscar Leeuw, geniet je in industriële sfeer van meesterlijke gerechtjes. Hier koken ze volgens oude ambachten en met lokale producten. Dankzij de enorme ruime keuken, die een prominente plek heeft gekregen, kun je precies zien hoe de chefs alles zelf pekelen, roken en vlees de hele nacht laten garen. De wijnkaart is lekker overzichtelijk, zes open witte en rode wijnen die regelmatig wisselen, en daarnaast serveren ze verschillende fantastische gin-tonics.

De Meesterproef is perfect voor een date, maar ook om met een groter gezelschap het leven te vieren (tipje probeer de high tea!). Schijnt het zonnetje dan roept het terras en wil je iets Meesterlijks lekkers mee naar huis dan kan dat ook! Nieuwsgierig naar het gezicht achter Meesterproef? Luisten dan deze podcast.

De Meesterproef
Waalbandijk 14 
demeesterproefnijmegen.nl