DE WIT WASSERIJ

Afbeelding voor DE WIT WASSERIJ

Vergeet alles wat je weet over wasserettes. In De Wit Wasserij spot je geen tl-verlichting, een onaantrekkelijke tegelvloer of ’n inspiratieloos interieur, zoals bij de reguliere wasserettes. Sterker nog: op je wasje wachten was nog nooit zo leuk. Terwijl een van de 10(!) machines het werk voor je doet strijk jij ergens knus binnen neer of gezellig ergens buiten op het ruime terras.

Check zeker ook even de uitgebreide kaart want eigenaresse en foodie Rosa weet wat lekker én gezond is! Haar menukaart boost niet alleen heerlijke koffietjes (dikke tip: probeer die gember cappuccino!), maar ook zelfgemaakte crackers, yummy (ontbijt)bowls en goedgevulde (lunch)sandwiches. Alles biologisch en van lokale leveranciers. In de vitrine vind je sweets en terwijl je op je wasje wacht, zijn de cocktails wellicht ook moeilijk te weerstaan. Do we need to say more? ‘I wish you wash here’, aldus De Wit. En wij ook haha!

P.S: ook een top plek om te flexwerken! Lees: genoeg stopcontacten en als bonus ’n fantastische playlist op de achtergrond voor de nodige arbeidsvitaminen.

De Wit Wasserij foodcafé, laundromat and more
Hertogstraat 5
dewitwasserij.nl

€ = prima