Desem

Afbeelding voor Desem

De ingrediënten voor deze toffe pizza hotspot zijn: deeg, liefde en nog meer liefde. Shared dining of ieder voor zich. Bij Desem eet je zuurdesempizza’s die rechtstreeks vanuit de houtoven op je bord belanden. De mannen van Nevel maken je pizza compleet met een van hun wild gebrouwen biertjes. Geen bierdrinker? Desem schenkt ook toegankelijke natuurwijnen en huisgemaakte limonades.

Bij Desem draait het om zuurdesempizza’s daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleine hapjes die je voor, tijdens of na je pizza kan bestellen. Ideaal als je nog trek hebt in iets lekkers of omdat je maar geen genoeg kan krijgen. Keuzestress? Ga voor een van de wisselende specials op het krijtbord aan de muur of vraag het team naar hun aanbevelingen.

Het Desem-interieur is simplistisch (net als de kaart) en relaxt. Daarnaast is het eten super betaalbaar en nét even anders dan de standaard. Geniet van een overheerlijke pizza met pittige oesterzwam of neem de spitskool pizza met ansjovis. Een ding is zeker, ze zijn allemaal om je vingers bij af te likken!

Desem
Smetiusstraat 7
pizzacafedesem.nl

ma-zo 17:00