DROOM! de Bastei

Afbeelding voor DROOM! de Bastei

Boven het geroezemoes van de stad ligt een verborgen pareltje. Met een adembenemende kijk over het Valkhofpark en de Waal geniet je van het prachtige uitzicht over de uiterwaarden, Veur-Lent én de drie Nijmeegse waalbruggen. DROOM! Is je nieuwe favo place to be!

Cultuursnuiven en afsluiten met wat lekkers? Loop nog even door naar boven en peuzel een stukje appeltaart of welbekend Belvédère-broodje weg. Of wandel tijdens je shopsessie in de stad even de trappen af naar de Waalkade om te genieten van een bakkie of happie. Ook zonder museumbezoek strijk je bij DROOM! neer.

Niet alleen het uitzicht en eten is waar je op hoopt. Ook het personeel weet van aanpakken. DROOM! Biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt namelijk een omgeving om zich helemaal te ontwikkelen en ontplooien. Medewerkers worden opgeleid door een kok en horecatijger én krijgen speciale coaching. De Bastei wordt omgeven door talloze prachtige plekjes. Zoek je liever zelf een master uitzicht uit? Bestel een van de goedgevulde picknicktassen (lees: verse sapjes, gazpacho, flinke sandwich, groente quiche en nog meer lekkers) en vertoef op een plekje naar keuze.

DROOM! de Bastei

Waalkade 83

droomdebastei.nl

ma-zo 10-17