HUID ATELIER

Afbeelding voor HUID ATELIER

Goed voor jezelf zorgen gaat hand in hand met natuurlijke schoonheidsproducten, toch? Waarom? Omdat net als voeding geldt: alleen door de juiste ingrediënten kan gezondheid en schoonheid van de huid worden bereikt. Natuurlijke huidverzorging? Ja dus! En waar trakteer je jezelf en je huid op een dikverdiende dosis self-care? Bij Nijmeegs beauty hotspot Huid Atelier Nijmegen.

In een geweldig mooi pand aan de Berg en Dalseweg kun je bij huidspecialiste Lisanne terecht voor biologisch natuurlijke schoonheidsbehandelingen, cosmetica advies & huidverzorging van Dr. Baumann & Dermaviduals: producten zonder minerale olie, parfum, conserveringsmiddelen of dierlijke ingrediënten (vegan dus!).

Waarom wij zo graag bij Huid Atelier komen? Omdat Lisanne op een fijne, ongedwongen wijze niks liever doet dan haar kennis over stoffen in cosmetica/producten – die we dagelijks op onze huid smeren, en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn – delen én je helpt met eventuele huid onzekerheden en/of problemen.

Huidverzorgingsproducten worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen? Weet jij eigenlijk wat er in jouw producten zit? Geen idee? Dan is begeleiding en ondersteuning naast een goede schoonheidsbehandeling een must. Bij Huid Atelier wordt er altijd eerst aandachtig naar je huidconditie gekeken en gevraagd naar jouw wensen en idealen. En ook niet geheel onbelangrijk: wat is je budget? Het vervolg? Samen met Lisanne stap voor stap op weg naar een mooie gezonde huid.

Huid Atelier Nijmegen
Berg en Dalseweg 52
huid-atelier.nl