KAMELEON

Afbeelding voor KAMELEON

Een winkel die zo fijn gevuld is met alleen kleren voor haar dat je er haast niet te vaak wilt komen. Kameleon kun je nu eenmaal moeilijk verlaten zonder een goedgevuld tasje. En snel voorbijlopen zit er niet in want eigenaar Ruben Bongers is een creatieve duizendpoot. Met oneliners als ‘Clear our rails, fill your summer suitcase’ en blikvangers van originele etalages weet hij je te verleiden om toch ‘even’ te kijken.

Sta je eenmaal binnen dan kan de pret beginnen. Voor in de winkel vind je hippe, betaalbare merken met de nadruk op casual zoals Samsoe&Samsoe, Minimum en American Vintage. Achterin ligt de nadruk op modieus en stoer, maar ook vind je er klassieke merken, allen in het hogere segment. Een greep uit het merkenpakket: Baum und Pferdgarten, Essentiel, Drykorn, Tiger of Sweden en Filippa K.

Kameleon is ruim en zeer ‘Gram’-waardig. Eerlijke pure materialen domineren het interieur, met hier en daar een surprise element zoals een enorme glazen tuinkas. Gluur midden in de winkel ook zeker even naar beneden dan zie je een glazen vloer met een doorkijkje naar fotostudio op de begane grond. Heb je geluk dan is er misschien net een creatieve fotoshoot gaande. Nog meer shoppen? Lucky you! Check de overkant voor Kameleon part 2:Kameleon Studio.

Kameleon
Ziekerstraat 132
kameleonnijmegen.nl