KLINKKLAAR

Afbeelding voor KLINKKLAAR

Wanneer ze slapen weten wij ook niet, maar de Glaswerk-mannen Sjoerd, Tim & Bastien zijn niet te stoppen. Nog maar amper uit de ondernemers startblokken met Glaswerk of out of the blue kwam daar de vraag om hét ‘restaurant onder de eetcafés genaamd Klinkklaar’ in dat andere iconische hoekpand in Nijmegen-Oost over te nemen.

Hun antwoord? Simpel. Het was meteen Klinkklaar

De roerige c-tijden gebruikten de heren om het interieur van een bijpassende look & feel te voorzien. En het eindplaatje? Mag er zijn! Gewoon goed, net een beetje anders dan je doorsnee bruincafé inclusief eigentijdse murals met een verhaal en fijn: er heerst nog steeds een ongedwongen eetcafé sfeertje.

Over smaak valt niet te twisten, maar lekker eten hoeft niet duur te zijn. De mannen blijven dan ook trouw aan het (25-jarige)concept van Klinkklaar: eten én drinken voor een mooie prijs. Zo bestel je het klassieke Klinkklaar driegangenmenu voor 25 euries. Extra leuk: happen kan 7 dagen per week! Extra, extra leuk: er is een mega ruim (en zonnig!) hoekterras. Klink-ze!

Klinkklaar
Tooropstraat 59, Nijmegen
klinkklaar.nl

€ = prima