MAKE MY DAY WOMEN

Afbeelding voor MAKE MY DAY WOMEN

Nijmegen mag dan eerder een studenten- dan een modestad zijn, zodra je voor Make My Day Women staat vergeet je dit compleet. De Make My Day neon-letters stralen je tegemoet, de enorme etalage is een modieuze blikvanger en de knusse zitjes ervoor zijn voor menig shopper een fijne pitstop om even neer te strijken.

Eenmaal binnen kom je er achter dat je in dit mini-warenhuis niet alleen van top tot teen, maar ook van A tot Z kunt shoppen. Dit is dan ook de store van Julie Hoebink en Jan Ottevanger: twee bevlogen ondernemers – tevens zus en broer! – die hun eigen modesmaak, lifestyle én liefde voor reizen feilloos weten door te vertalen naar de winkelvloer.

Op de hangers betaalbare kledingmerken uit onder andere Australië, Engeland, Amerika en Scandinavië aangevuld met inspirerende koffietafelboeken, originele ansichtkaarten, handige rugzakken, hippe schouder- en handtasjes én tig trendy accessoires (check zeker ook MMD-atelier) voor jezelf of om cadeau te geven. Verspreid door de store zijn overal waar je kijkt leuke hebbedingen te spotten, van ton-sur-ton kaarsen en prachtig servies tot hippe kussens om van je huis een echt thuis te maken (tipje: maak van de creatieve hoekjes een foto en copy-paste thuis).

Heb je geen flauw idee hoe iets te stylen of te combineren check dan zeker het MMD-team: zij kleden om te inspireren en denken heel graag met je mee. Kan je maar geen genoeg krijgen? Steek eens de straat over en check out Make My Day Men én Make My Day Atelier!

Make My Day Women
Stikke hezelstraat 65
makeymydaynijmegen.nl