Manna

Afbeelding voor Manna

Na 10 (!) jaar was het tijd voor een kleine metamorfose van ‘la grande dame’ MANNA. Het interieur is vernieuwd en nu nog frisser, lichter, witter én strakker. Een bijzonder contrast met de historische buitenkant van het pand.

Gelukkig! Onze favo tweezitjes aan de zijkant zijn gebleven; aanrader voor een avondje uit met je favo plus 1. Met een groep? Dan is de lange bartafel de place to be. Check deze eyecatcher goed, want er is een verrassend detail: het bestek haal jezelf uit de laatjes er onder. Ook de kaart kreeg een make-over, maar don’t you worry: de hoofdrol is nog steeds weggelegd voor verse vis, kreeft en schelpdieren uit de – nu nóg prominentere – seafood bar.

High tea lover? Dan ga je een deur verder naar Blue. De afternoon tea bij Juliette’s Salon de Thé & Lounge is om je vingers bij af te likken. Traditioneel op z’n Engels, maar dan zonder het tuttige (denk sticky toffee, macarons, red velvet en nog veel meer lekkers!) en heel geinig op het eind van dit eetfestijn word je ook nog getrakteerd op een zelfgemaakt ijsje.

Manna
Oranjesingel 2C 
manna-nijmegen.nl

Manna is dagelijks geopend van 08:00-01:00.