RESTAURANT DE VEREENIGING

Afbeelding voor RESTAURANT DE VEREENIGING

Van lunchen en borrelen in de middag tot culinaire hoogstandjes in de avond. Bij restaurant De Vereeniging staan chef-kok Bram en zijn keukenbrigade zeven dagen in de week voor je klaar om je smaakpupillen een culinaire boost te geven.

De Vereeniging heeft onlangs een zeer geslaagde totaal make-over gehad en de locatie aan het drukke Keizer Karelplein is nu nog aantrekkelijker geworden om even te happen ook als je niet naar een voorstelling gaat. Zowel klassiekers als gedurfde smaakcombinaties zijn op de uitgebreide kaart te bewonderen (inclusief héérlijke wijnen!). Naast de dinerkaart verrast kok Bram je graag met het wisselende chef’s menu. Culinaire fan of alleseter? De toegankelijke kaart is geschikt voor jong en oud: ideaal om te tafelen met je lief of met de kids.

Pluspuntje: bang dat je constant tijdens het eten op de klok moet kijken? Niet nodig. Het restaurant houdt met iedere voorstelling rekening (uitbuiken in de zaal). Geen optreden op de planning staan? Ook dan kan je zo aanschuiven!

Restaurant De Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
stadsschouwburgendevereeniging.nl