SALON GUICHARD

Afbeelding voor SALON GUICHARD

Gelegen in een prachtig monumentaal pand aan de Oranjesingel ligt Salon Guichard. Eigenaresse Coline is een echte ervaringsdeskundige op het gebied van schoonheidsbehandelingen en ze laat je in een ontspannen en fijne sfeer je huid weer als herboren voelen!

Bij Salon Guichard kun je terecht voor diverse huid- en harsbehandelingen, bindweefselmassage, hoofd- en lichaamsmassages, wenkbrauwen en zelfs je (bruids)make-up. Coline doet niets liever dan haar kennis met je te delen en werkt dan ook met unieke Australische producten van Alpha-H. Kan je huid wel een boost gebruiken? De actieve werkstoffen in deze natuurlijke huidverzorging gecombineerd met glycolzuur en de juiste PH zorgen voor een optimaal resultaat en zullen je huid laten stralen. Haar mega schattige hondje Schuum kijkt graag toe hoe je in de watten wordt gelegd. Geen dierenvriend? Geef het even door, Coline houdt graag rekening met je wensen.

Nieuw? Bij Coline kun je nu ook terecht voor een Holistische Energetische Massage. Pluspuntje: doordeweeks is ze ook in de avonduren beschikbaar.

Salon Guichard
Oranjesingel 28
salonguichard.com