STUDIO ZOEF

Afbeelding voor STUDIO ZOEF

Heb jij als ouder duurzaamheid, kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel staan, dan is er één winkel die je niet mag overslaan: Studio Zoef. Deze winkel heeft de look & feel van een eersteklas kinderkledingzaak alleen is alle kleding die er op de hangers hangt heerlijk betaalbaar en al een keer door ’n ander kind gedragen.

Florien vindt dat kinderkleding te waardevol is om na twee keer dragen weg te doen. Daar zijn wij het volledig mee eens. Zijn jouw mini’s uit hun kleding gegroeid? Breng ze naar Studio Zoef en ontvang 40% van de verkoopprijs. Een win-win that we like. Wanneer je rondneust in dit kinderkleding-walhalla kun je je kroost rustig meenemen, de supergezellige speelhoek zorgt voor genoeg vertier. Relaxt shoppen: de droom van elke ouder, toch?

Studio Zoef bevond zich jarenlang in Oost. Toen de eigenaresse ermee stopte, nam huidige eigenaresse Florien het roer over en verhuisde de winkel naar de Van Welderenstraat. Sindsdien verwelkomt ze hier alle mini’s (en hun papa’s & mama’s).

Studio Zoef
Van Welderenstraat 30
studio-zoef.nl