ULTIMO

Afbeelding voor ULTIMO

De benedenstad is een nieuwe wijnbar rijker: Ultimo! Vernoemd naar een wijk in Sydney – eigenaar Pepijn werkte namelijk een jaar als kok Down Under – in het pand van de voormalige Firma. Ze hebben niet alleen oog voor wijn maar ook smaak voor interieur. Bij binnenkomst valt de blauwgekleurde bar meteen op. In combinatie met de velours meubels, fijne details en gouden bestek is het plaatje compleet.

Start met lekkere rendang bitterballen (naar recept van Pepijn’s Indonesische oma) onder het genot van één van de 25 per glas te bestellen wijnen. Schuif daarna boven in het restaurant aan voor echte Dutch cuisine, geïnspireerd op de wereldkeukens die Pepijn op zijn reizen ontdekte. Denk aan Hollandse producten zoals vis uit de Noordzee, maar vooral veel groente (schorseneren, say what?!). Dat allemaal voor een fijn prijsje. Groen weetje: de bar adopteerde een enorme vingerplant van 35 jaar oud, hoe tof is dat?!

Ultimo Restaurant & Wijnbar
Lage Markt 47
ultimonijmegen.nl