Van der Valk

Afbeelding voor Van der Valk

De toekan is anno nu hartstikke on trend dankzij de nieuwe generatie Van der Valkjes. In Nijmegen is de familie neergestreken met een all-in-hotel-concept want naast heerlijk slapen kun je in dit Van der Valk hotel tevens vergaderen, fitnessen, ontspannen in de spa en zelfs je haar laten doen!

Ook voor een eet- of borreldate ben je hier aan het juiste adres. Lola’’s bar is inmiddels de plek waar locals, toeristen en hotelgasten elkaar meeten en het weekend komen vieren. De bar wordt eens in de zoveel tijd omgetoverd tot podium waar Nijmeegse artiesten live muziek maken (entree is gratis!) en de bar inrichting (denk kekke behangetjes, mooie verlichting en diverse knusse zitjes) klopt tot in de puntjes. Met zonnig weer is  het gigantische terras een fijne plek om te vertoeven.

Van der Valk is een dikke tip om eens te (her)ontdekken, je hoeft maar de brug over te steken en je bent er al. Voor ouders die in Nijmegen-Noord wonen is het buffet op zondagochtend ideaal om met de kleintjes ongedwongen buiten de deur te ontbijten en  voor de flexwerkers onder ons: ideale werkplek plus gratis parkeren voor de deur.

Van der Valk
Hertog Eduardplein 4
valknijmegen.nl