WIJN BIJ ARENTZ

Afbeelding voor WIJN BIJ ARENTZ

Wijnen dat kunnen wij dag en nacht en tegenwoordig kun je in Nimma zelfs kiezen uit een handvol mooie wijnbarretjes. Met maar liefst 30 open wijnen en meer dan 500 per fles is aanwinst ‘Wijn bij Arentz’ sowieso eentje voor op je bucketlist.

Vinologen Lisanne en Bauke gooien elke dag rond borreltijd de deuren voor je open en dan kan het wijnfestijn beginnen. Al proevend kun je zelf op ontdekking gaan, maar wil je de wijnwereld echt beter leren kennen vraag de ladies dan gerust om advies. Wij zelf zitten graag aan de bar, maar het hoekterras is ook een aanrader: lekker ruim én een ideale plek om mensen te kijken!

Goed om te weten. Op maandag nip je aan jouw favo wijntje voor een hélé vriendelijke prijs en op #thirstythursday zijn er informele mini-proeverijen. Dit is een wijnbar en geen restaurant, maar van wijnen krijg je trek en gelukkig zijn er ook zoetigheden en hartige bites te bestellen: van kakelverse oesters, yummy kaasjes, een plankje charcuterie tot rilette van eend. Happy vino exploring!

Wijn bij Arentz
Hertogstraat 86, Nijmegen
wijnbijarentz.nl