instagram preview
instagram preview
instagram preview
instagram preview
instagram preview

#foxies

FollowFox team

Het startsignaal voor de allereerste FollowFox-kaart was het moment toen vrienden van Nienke – die nota bene al jaren in Nimma woonden! – aantekeningen gingen maken van haar hotspot-lijstjes. Sindsdien zetten we Nijmegen (1e editie, 2015) en inmiddels ook Arnhem (1e editie, 2018) op de kaart. Letterlijk en figuurlijk: met de prachtige (papieren) FollowFox-kaart en hier op followfox.nl. Handig voor als je de stad voor het eerst gaat ontdekken én verrassend als je er al jaren woont. De FollowFox-kaart is namelijk een samensmelting van veel verschillende mooie plekken en daar zitten ook pareltjes tussen die niet zo gemakkelijk te vinden zijn.

Alle foxies verzamelen!

Het supporten, uitlichten en goede, diverse mix van lokale ondernemers was én is nog altijd de kern van de FollowFox-kaart: je hoeft niet ver weg om mooie, leuke en bijzondere dingen te ontdekken! Naast het produceren en publiceren van de FollowFox-kaarten heeft Nienke inmiddels ook een team van redacteuren om haar heen verzameld – de foxies! Samen met hen tipt ze via followfox.nl en onze FF social kanalen bucketlist-tips en originele inspiratie om een dag- of weekendavontuur mee te vullen. Nieuwsgierig naar haar ondernemersverhaal of meer FollowFox ins & outs? (be)Luister dan deze podcast of deze.

_up close & personal

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Nienke uitgever en hoofdredacteur

Not all who wander are lost inclusief deze krullie haha! En wat vind ik het aller-aller-leukst?! Mijn wanderlust delen! En dan niet zo zeer buiten de NL grenzen, maar lekker lokaal. In het 025-gebied (alles tussen én in Nijmegen en Arnhem) valt er zoveel te ontdekken dat moet iedereen gewoon weten!”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Esther (eind)redacteur

“Na mijn studies bleef ik met liefde in deze mooie stad wonen. Nijmegen en haar places to be ontdekken vond ik al geweldig én ik wilde graag meer schrijven. Eén en één was twee; ik dronk koffie met Nienke en werd (eind)redacteur. Op pad voor nieuwe plekken en mensen hierover vertellen door te schrijven; dat doe ik al 3 jaar met veel plezier!”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Nadine redacteur

“Na één blik op de eerste FollowFox-kaart was ik verkocht en wilde niets liever dan ook mijn liefde voor de stad delen. Een korte meet-cute met Nienke in de gym resulteerde dan ook in een redacteurschap. Vanuit mijn thuisbasis in Nijmegen-Noord maak ik graag de oversteek om mijn missie, de stad in woord en beeld vangen, waar te maken.”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Dana (social)redacteur

“In 2017 streek ik in Nijmegen neer, waar ik naast mijn studie aan de slag ging bij wijnbar Lebowski. Dit had zo moeten zijn, want hier liep ik foxie Avalon tegen het lijf, niet veel later gevolgd door een FollowFox team introductie. Sindsdien ben ik part of the team, stort ik me regelmatig op de Movers & Shakers rubriek – lees: alle nieuwste hotspots in town ontdekken! – en dagelijks zet ik mijn com-skills in bij Communicatiekrachten.”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Sanna redacteur

De jonge vibe en dorpse sfeer maken Nimma een écht fijn thuis. Met mijn passie voor schrijven én mijn drive om op avontuur te gaan en nieuwe plekjes te ontdekken, is er niets leuker dan dit in woord en beeld met anderen locals en outsiders te delen. Met de Ooij als achtertuin, het Nijmeegse nachtleven én talloze koffiezaakjes en borrel plekkies op steenworp afstand van mijn studenten stekkie, blijf ik hier nog wel even hangen!”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Florie redacteur

“Zo’n drie jaar geleden kwam ik het team versterken en sindsdien ben ik vliegende keep voor allerlei fox-gerelateerde werkzaamheden. Naast dat ik het stadsleven graag omarm – van culturele activiteiten tot de leukste feestjes -, zoek ik regelmatig het groen op. Daarnaast kun je me spotten in de Nijmeegse klimhal en ren ik wekelijks het bruggenrondje voor een prachtig panorama view op de stad.”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Marlous fotograaf

“Markante gebouwen en ondernemers in beeld vangen in mijn hometown Nijmegen of in Arnhem – waar ik tevens werk-, vind ik het mooiste wat er is. Door FollowFox kom ik regelmatig op plekken die ik anders zelf niet zo snel had ontdekt en dat maakt fotograferen voor FF extra veelzijdig én fun!” 

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Lisanne fotograaf

“Jaren gelden verruilde ik Enschede voor een prachtig uitzicht over het Kronenburgerpark en anno nu ben ik trotse inwoner van Nijmegen-Oost. Naast mijn baan als marketeer fotografeer ik graaf en veel: van spontane deurportretten, mooi opgemaakte gerechten tot trotse ondernemers en hun (hotspot)plekken voor de kaart.”

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Be a fox?! Nieuwe aanwinst gezocht!

Jeuken jouw handen om ook op pad te gaan voor FollowFox en wil je mooie content te creëren voor onze socials of site? Ben je een schrijftalent, spot je als eerste de leukste plekken (in Nijmegen of Arnhem) of maak je de mooiste foto’s? Aarzel niet, maar get in touch!

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Marlous illustrator

Onze FollowFox cover editie #4 Nijmegen en editie #1 Arnhem zijn allebei geïllustreerd door de geweldig talentvolle Marlous Roelofs van Studio Roux. Marlous haar illustraties omarmen vrouwelijkheid, natuur en het dagelijkse leven. Saillant detail: ze ontwerpt de next cover voor Nijmegen én Arnhem.

Profielfoto van
Profielfoto (hover) voor

Nina Illustrator

Onze FollowFox cover editie #5 & #6 Nijmegen en editie #2 Arnhem zijn alle drie geïllustreerd door de zeer getalenteerde Nina Lanke. Haar (teken)stijl is feminine én stoer en past perfect bij de FollowFox look & feel. Nina werkt in 026 en huist in 024.

_be a fox?

Jeuken jouw handen om ook op pad te gaan voor FollowFox en mooie content te creëren voor deze site? Ben je een schrijftalent, spot je als eerste de leukste plekken of maak je de mooiste foto’s?

Aarzel niet, maar get in touch!

Onze FollowFox cover lady op editie 6 is gemaakt door Nina Lanke en editie 5 door Marlous Roelofs van Studio Roux.  Zou jij onze volgende cover wel willen ontwerpen? Stuur ons enkele voorbeelden van je werk en wie weet schittert jouw illustratie volgend jaar op de cover van de FollowFox-kaart.