Editie cover
ISSUE #3

Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover: StudioBont
Editie cover
ISSUE #1

Stad: Arnhem
Oplage: 30.000
Cover: Marlous Roelofs
Editie cover
ISSUE #4

Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover: Marlous Roelofs
Editie cover
ISSUE #5

Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover: Nina Lanke
Editie cover
ISSUE #2

Stad: Arnhem ~ coming soon!!
Oplage: 40.000
Cover: Nina Lanke
Editie cover
ISSUE #6

Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover: Nina Lanke
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

FollowFox-kaart ins & outs*

*Follow the Fox sinds 2015

Time flies when you are a fox on a mission! Sinds 2015 stoppen we de liefde voor lokaal avontuur elk jaar in onze FollowFox stadskaart en zetten we nieuwe en favo HOTspots letterlijk op de kaart. Niet digitaal, maar in print. Het supporten, uitlichten en goede, diverse mix van lokale ondernemers was én is nog altijd de kern van de FollowFox-kaart: je hoeft niet ver weg om mooie, leuke en bijzondere dingen te ontdekken.

*Waarom FollowFox?

Wat doe je als je een nieuwe stad wil ontdekken? Tipjes en adresjes scoren bij de locals! Die samensmelting van de leukste spots in town gecombineerd met insiders to-do’s, must-see & bucketlist-tipjes, dat is FollowFox. Wat is er nu mooier dan een stad te ontdekken aan de hand van een visueel aantrekkelijk kaartje inclusief tipjes en favo adresjes van locals? Een old skool plattegrond die je zonder wifi kunt raadplegen, waar je lekker op kunt doodlen en die je gratis meepakt bij de leukste locals in town.

*Hotspot plek

Support your locals vieren we met een stadskaart die de meerwaarde van on- & offline content nóg beter onderstreept. Op elke editie heeft een HOTspot een hotspot-omschrijving en een unieke QR-code die doorlinkt naar een website, webshop of insta-account, waardoor de kaartlezer heel simpel én snel alle ins & outs van een FollowFox-hotspot kan ontdekken. Behalve toffe adresjes vullen we de offline kaart met exclusieve insiders (stad)tipjes en mooie illustraties.

*Exclusief bij jou!

Kriskras door de stad is de stadskaart exclusief verkrijgbaar bij de hotspots op de kaart en deze adresjes zijn easy the spotten door hun hotspot-stickers op de voorgevel. Het is aan jou – de ondernemer – hoe je de kaart inzet. Leg de kaart prominent neer in jouw zaak – help locals en bezoekers de stad te (her)ontdekken – , stip er een persoonlijke EAT-SHOP-STAY-route voor een leuke (hotel)gast op uit of gooi hem als presentje in je takeaway-bags.

*HOTspot selectie

Een collab met FollowFox betekent: ’n plekkie op de fysieke kaart én op onze interactieve kaart. Elke editie proberen we te verrassen met nieuwe én favo plekken in town en zorgen we voor ’n unieke mix. Heb je interesse in een plek op de kaart? Laat het ons weten via deze link. Goed om te weten: er zijn max 70 plekken te vullen. Vol is écht vol. 😉

*Niet zomaar ’n stadskaart

De kaart is gemaakt van duurzaam papier en van A-Z door locals. Onze liefde voor illustraties showen we groots op de cover en hier en daar op de kaart. Waar gaan we licht van blozen? Als kaartlezers de kaart niet alleen gebruiken om de (verder) stad te ontdekken, maar bewaren (prominent op de koelkast plakken of in de gang hangen) of weggeven aan vrienden of logees, omdat ze hem zo mooi en handig vinden.

*Kaart-fluencer

Extra tof: we inspireren regelmatig journalisten, bloggers, podcast hosts en vloggers om met onze kaart in de hand spots te ontdekken. Heb je het mooie artikel in de Telegraaf gespot? Niet gelezen, toch nieuwsgierig? Check deze link.