DE LANGE TAFEL

Afbeelding voor DE LANGE TAFEL

In een van de gezelligste winkelstraten van de stad siert sinds 2023 De Lange Tafel het Nijmeegs straatbeeld. Binnen no time wisten veel mensen deze winkel van de zussen en twins Nikki & Dafne Noij te vinden! Wij snappen wel waarom. Je kunt hier urenlang rondsnuffelen en de leukste items scoren.

Nog niet bekend met deze leuke store? In de winkel (en ook in de webshop) verkopen de zussen hun eigen label waaronder kunst (op maat) voor aan de muur, tafellinnen, talloze kekke interieur & lifestyle items, veel leuks voor de kids, maar ook handige keuken tools, sieraden, en kleurrijke tuin accessoires. Extra nice: veel producten in de winkel – zoals fotolijsten met illustraties en plattegronden van dorpen en steden – hebben een link met de regio, maar dan in een fab 3.0 design jasje gestoken.

Nikki & Dafne zijn gek op interieur én design. Hun liefde voor ontwerp delen ze regelmatig tijdens een workshop of cursus. Iets unieks in je huis? Wist je dat je bij de De Lange Tafel ook werk op maat kunt laten maken?

Onthoud: De Lange Tafel is een gouden pitstop voor last-minute, betaalbare presentjes of moois voor je (t)huis.

De Lange Tafel
Lange Hezelstraat 89
delangetafel.com