DE ZENDO

Afbeelding voor DE ZENDO

De Zendo; een prachtige en nog redelijk nieuwe locatie verscholen in het groen gelegen op het terrein van Museumpark Orientalis. Dé aangewezen plek dus om helemaal tot rust te komen. Dit is dé plek voor meditatie, een mindful reset op een yogamatje of om gewoon even offline zijn.

Om de ZENdo-sfeer extra te omarmen trek je bij binnenkomst lekker je schoeisel uit. Deze plek is met liefde gecreëerd en dat zie en voel je: een prachtig kleurpallet afgestemd op de omgeving, gebruik van natuurlijke materialen en het is hier aangenaam stil; geen playlist op repeat. Binnen is De Zendo af, buiten is deze fijne plek nog in transitie. Team Zendo heeft grootste plannen voor een fantastische Zentuin en werken er hard aan om deze te realiseren. Wij kijken reikhalzend uit naar het eindresultaat.

Wil je buiten de deur werken dan is het Zencafé een dikke tip. Installeer jezelf aan een van de grote tafels of kies een plekje bij het raam en geniet tijdens je focusuurtjes van bio happen en dranken. Is het buiten droog? Hoe klinkt een pauzerondje lopen over het park?

De Zendo
Profetenlaan 2, Heilig Landstichting
dezendo.nl