NEDERLANDS WIJNBOUWCENTRUM

Afbeelding voor NEDERLANDS WIJNBOUWCENTRUM

Heb je zin in wijn én ben je uit op avontuur dan tippen we een plek om verliefd op te worden: wijndorp Groesbeek. Dit heuvelachtige dorp vlakbij Nijmegen verrast je met prachtige wijngaarden, fijne terrasjes en adembenemende vergezichten. Start bij het Nederlands Wijnbouwcentrum voor meer info over Groesbeekse wijngaarden, leer hier letterlijk meer over wijn of proef hier op het terras met uitzicht op de prachtige wijngaard heerlijke lokale, nationale en internationale wijnen.

Check de website van het Nederlands Wijnbouwcentrum voor actuele info over een dagje toeren naar de Groesbeekse wijnboeren en andere (wijn)wandel- en fietstours. Nieuwsgierig naar een toer naar de Groesbeekse wijnboeren? Volg deze link voor een reportage van redacteur Esther.

Naast het Nederlands Wijnbouwcentrum ligt biologische Wijnhoeve de Colonjes en de winkel van de Colonjes herbergt een heleboel soorten en smaken wijn, inclusief een apart Groesbeeks schap. De wijntjes die je geproefd hebt kun je dus inslaan voor thuis.

Nederlands Wijnbouwcentrum
Bredeweg 2, Groesbeek
nederlandswijnbouwcentrum.nl