ROX ESCAPE EXPERIENCE

Afbeelding voor ROX ESCAPE EXPERIENCE

Niks leukers dan je lievelingsmensen of collega’s uitdagen in een escape room van ROX Escape Experience. Als in een actiefilm hadden we een crimineel goede avond bij de Ramkraak van Project Escape. Deze room staat te boek als nummer 24 op de lijst met beste escaperooms van de wereld (!) en zit gewoon in ons eigen Nijmegen.

In plaats van ontsnappen is het in deze break-in room echter de bedoeling dat je zoveel mogelijk buit maakt. We kunnen niet teveel verklappen natuurlijk, maar dit is een 100% vette belevenis. Van A tot Z, overal is over nagedacht. En wat Matthew McConaughey daar doet? Tja… Deze levensechte adrenaline rush is een dikke aanrader waar we nóg over napraten.

De Ramkraak al uitgespeeld? Dan zijn er nog twee andere escapes rooms – ‘The Show’ en ‘De Bezetting’ – om te ontdekken bij ROX Escape Experience op het NYMA-terrein. Handig: parkeren kan hier gratis voor de deur, alle rooms zijn in het Nederlands of het Engels te spelen én er is een ROX café om jullie escape strategie af te stemmen of dik te vieren.

ROX
De Kolk 17
roxescape.nl