Shop. Eat. Play. Stay.

De liefde voor lokaal avontuur stoppen we elk jaar in een old-skool plattegrond: handig voor locals én city lovers. Met een kritisch oog voor alles wat creatief en innovatief is, komt de samenstelling van mooie hotspots op de FollowFox citymap Nijmegen tot stand. Zelf erop uit met een stadskaart in de hand? Let’s go!

Waar scoor je een exemplaar? Bij de lokale ondernemers natuurlijk. De citymap Nijmegen is een cadeautje en gratis mee te nemen bij 70+ spots in Nijmegen én omgeving.

In Nijmegen!

Check de interactieve map hierboven voor alle (kaart)adresjes plus een hotspot sneak peek. Bij sommige ondernemers kun je een citymap Nijmegen zelf meepakken (vaak vind je de kaart bij de kassa) en bij anderen moet je er even om vragen. Nice to know: de papieren citymap bevat nog méér ins & outs.

Sjouw je as we speak al ergens heerlijk rond? Speur dan naar onze deursticker: alle hotspots hebben er eentje op hun voorgevel, raam of deur pronken.

SUMMER in the city

FollowFox hotspots

Time flies when you are a fox on a mission! Sinds 2015 zetten we nieuwe en favo HOTspots letterlijk op de kaart. Niet digitaal, maar in print. Want wat is er nu mooier dan al lopend een stad te ontdekken aan de hand van een visueel aantrekkelijk kaartje inclusief tipjes en favo adresjes van locals? Een old skool plattegrond die je zonder wifi kunt raadplegen, waar je lekker op kunt doodlen en die je gratis meepakt bij de leukste ondernemers in town.

Het supporten, uitlichten en goede, diverse mix van lokale ondernemers was én is nog altijd de kern van de FollowFox-kaart: je hoeft niet ver weg om mooie, leuke en bijzondere dingen te ontdekken. Ook shinen op onze citymap? Get in touch!

Extra gaaf: sinds 2018 zijn we ook te vinden in Arnhem. Groter bereik? Ga dan de Waalbrug over en shine ook op onze 026-kaart.

instagram preview
instagram preview
instagram preview
instagram preview
instagram preview

#followfox

For the best local spots